9/1/08

Joder, aixo no te ni puta gracia.

Avui em sento especialment content, aixi que m'he animat a trobar algun tema sobre el que dir alguna cosa minimament graciosa, cosa dificil la veritat, hi ha gent que sap escriure be i expressar el que volen dir fent gracia i tot aixo, be, dons jo no en tinc ni puta idea de aixo.


NI IDEA, aixi que el fet que vingueu i em digueu que very good o em comenteu algu del que he dit aqui m'agrada molt, ja que costaaa...


Pero no, avui no us inundare amb un de aquells articles sobre maaagic que nomes s'arriba a la conclusio de que si juguessis, ho entendries.

Noo... avui parlare de...


Pero ja que estem parlant de magic poso tres videos vidiosos, que es el mateix creador i te milions de visites.
Els videos no tenen ni puta gracia, pero la veu de aquell tiu es mes lol(nota del guapo que esta a l'altre banda del monitor: en contra de el que la helena et pugui dir, lol no vol dir lesbianes borratxes) que els dos subnormals (que nose peque em recorden a l'Alex) que imitaven a la crazy fog:




DIOOSSS!!!


Be, aqui els videos de magic i despres a el que anem.

http://video.google.com/videoplay?docid=6305851699614017477






Ara al que anem... errrr... nose RES de que dir, pero... a veure... mmmmm...
OGAME!

Ogame es un joc online i blablabla, si voleu una definicio de diccionari li dieu la la wikipedia, que aqui no hi ha de aixo, aixi que us foteu.

A Ogame hi ha una barbaritat de gent, els mes comuns con els idiotes que el seu mes gran logro es ser top 5000 de un univers nou utilitzant tots els oficials. N'hi ha milers i acudeixen en milers quan surt un univers nou amb la inutil esperança de que seran mes bons, per aixo els universos s'emplenen en 10 minuts, el problema es que despres no els pots ni atacar, quan els sondejen es cagen i deixen l'ogame en modo vacaciones, a, i es reprodueixen per espores.

Despres hi ha els classics solitaris, gent tipu alex que no saben jugar i entren en els universos 3 o 4, no coneixen ningu, es conecten sempre i no aconseguiexen res, es fan una ali per ells sols amb algun nom agressiu per fer por, no es reprodueixen.


Altres son els que es junta alguna gent, fa una aliança no foten gaire res, pero ataquen junts fins que ve el primo de zumosol de un que l'ha atacat i els rebenta.


Els ultims son els intocables, els unics que es poden anar a dormir segurs que quan es desperten la flota estara mes o menys sencera, pujen a un ritme al doble del que tu ho facis, es igual com juguis, son robots, no menjen, dormen a intervals de 10 minuts les 24 hores dels 366 dies (fins i tot els que en tenen 365), per tant apallissen els altres, tenen 10 vegades mes flota que tu i a mes, ataquen a les hores indecents; els inutils agafen entre 6 i els intenten atacar, amb la consequent estampada i reciclada. No es reprodueixen sempre son els mateixos, a mes tots estan a la mateixa aliança, aixi que l'unica solucio es sobornar en Legor:


Legor: administrador nazi i comunista que vol el millor per tots (els del modo comandante) banejant a discreccio sense preguntar i posar ineptes com a GO i... em temo que no puc parlar... socors!

(fallo de conexion)

Error
Error
Error

Si es que entendre com pujen tan de punts els top es mes dificil que instalar el buscamines al linux...


Ala, adeu.