12/8/07

Joga turbio

Segur que alguna vegada haureu vist aixo:



Be, dons ara farem el contrari.

JOGA TURBIO

La part mes interessant de magic i la mes dificil es la sicologica.
Ja fa un temps algu va dir que el nivell de joc esta dividit en 5 parts.

1 Nivell- Jugues sense pensar que te l'altre
2 Nivell- Jugues pensant que te l'altre a la ma
3 Nivell- Jugues pensant que pensa l'altre que tens a la ma
4 Nivell- Jugues pensant que pensa l'altre que tu et penses que te a la ma
5 Nivell- Jugues pensant que pensa l'altre que tu et penses que l'altre pensa que tens a la ma

Complicat veritat?

Pero, aixo seria molts de anys de experiencia, seria JOGA BONITO


Hi ha coses, en cambi, mes facils, si l'altre es de nivell 5, pensaa en que pensem que ell pensa que pensem, pero sino penses en res el detorotes, i encara mes si fas servir trucs, com ara fer com que ets gilipoyas...


Tots coneixem el truc de, quan tenim moltes terres en joc, gurdarnosen a la ma, perque esta demostrat que si l'altre te 3 cartes a la ma es pensa dos vegades les coses, pero aixo es una cosa que l'altre sembre sespera, aixi que no ens serveix, necessitem millors coses.


Truc del idiota

En un torneig, o contra algu que no coneixes, vas amb cara de gilipoyas, i no tenirne ni idea, aixo es me eficas si portes terres basiques en contes de dobles i vas preguntant que fa cada carta... que si per veure qui comensa mirem a baix de la bilbioteca...

Per exemple.

Agafes el teu mazo, i vas a la taula amb cara de tontu, dius que quan podem comensar, que si es pot rectificar, etc, perque la'ltre es pensi que som tontus (a nosaltres no ens costa gaire, som uns enanuflos xD) i comencem a barrejar malament, de manera que sens caiguin cartes o coses aixi.

Comences la partida, i l'altre baixa terres dobles i et rius quan les veus, dient que perd vides o coses aixi, i quan juga per exemple unas aves del paraiso dius "me muero!!!" i parides varies, i vas jugant aixi, que sembli que no penses les jugades, dient merda! quan et maten una criatura, fins que arriva al moment... podem jugar amb molts de mazos, per exemple:

Amb boros:

Baixo terra, leon de la sabana, helice de relampagos al bichu i et tiru un quemar al bichu, ala, per confiarte

Amb combo:
Agrego tot i guaño xD

Amb control no es pot fer

Si surt be es partida, sino dons et fots xD



Truc de les cares.

La gent, ja es pensara que si robem una carta i fem una cara de gloria i despes diem jo, vaia merda, es que ets un merdes fent de actor, i que no et creu quan dius lo de vaia merda.

Aixi que ens em de fer els inutils.

Robem i diem toma ya! lo que volia aixi com riense un pel, es pensera que lestem engañant, pero es que en realitat em robat la milor carta del mon i ell ens prendra per gent que no sap fer de actor.
Aixo no es aplicable contra subnormals mentals.



Truc de girar terres

L'altre ha de coneixer les cartes que jugem

Per exemple, si jo jugu boros i les helices el foten molt, estem a la partida avançada, no tenim res de bo a la ma i per el que sembla ell tampoc, i una helice li pot fer perdre si per exemple vaixa aquell bichu tan bo que te al mazo, tu el que fas es contar terres, contes, una blanca... una montaña... i les poses a la ma, com si les aguessis de girar, et quedes pensant un ratu amb les cartes agafades i al final les deixes on estaven i dius VAS molt segur de tu mateix.
Si es fa be l'altre estara pensant "i si ho te a la ma?" amb aixo conseguirem dominar el rival.


Truc del pesat (es recomana contra l'ivan)

Desconfia de l'altre sense parar. Estigues tota la partida dient: cartes a la ma? en quina part del torn estas? quan as jugat aixo? as barrejat despres de fer aquell efecte? i aixi tota la estona, al final estara mes pendent de respodre que de la partida, i fara algun error que no auria de haber fet.



Un consell, hi ha idiotes que miren les cartes de la ma, miretels be una estona i aprente les cartes, i les deixes sobre la taula.
O a vegades, sens cauen les cartes cap a endavant, i aprofiten aixo es perque no ens enterem que les tenim a la ma, intenta anar barrejant les cartes, aixi sempre les tindras localitzades fora del seu abast.

I sempre estigues molt atent a el que faci l'altre, sobretot contra l'ivan, i tingues sempre la conta de les cartes que te a la ma i les terres que te al joc, que sino et fa una de trampes que flipes, i a mi les trampes tan poc origianals no magraden. Que aqui nomes juguem a lo tonto nosaltres i perque en sabem.



Sembla una tonteria, pero jugar amb les coses mal ordenades fa que l'altre no es senti comode:

-Juga amb la biblioteca en oritzontal, i si et pregunta algo el mires amb mala cara i la poses be.
-Posa les criatures darrere de les terres, no us a pensat mai que la'ltre s'ha menjat una criatura bloquejant simplement perque no sabia on estava? o que s'ha menjat una terra que es converteix en criatura perque estava desconcentrat amb com posaves les cartes?
-No agrupeu les terres, aixo de tenir ordenades les montañs i las llanuras es una tonteria, si de cas, les barrejes i les escampes per el lloc de les terres, quan agregis mana o tinguis mana enderezat per contrarrestar o algu, a tu no et costa res tenir-ho tot controlat (nosaltres som mes llestos) i a l'altre li cosa uns segons assimilar-ho, i potser sera massa tard.
-Memoritza la teva ma i tot el que puguis.


Quan tinguis 8 o mes cartes amb una baraja de contrahechizos i la partida esta atascada, i tu tens una ma amb 2counters, una criatura tocha i posem 5 islas

Dius, ui, pero si tinc 8 cartes, i et descartes un contrahechizo et mira amb una cara aixi: O.o i tu li somrius molt confiat

Juga alguna cosa per robar i li contrarrestes, sonrient.

Robes mana leak, tens 5illes, una criatura bestia, i un mana leak. Ell amb 3 cartes, posem un contrahechizo, un force of will (la que et tires a la merda una carta en contes de pagar el mana.)i un contar el tiempo

El que fas es jugar la criatura, to contrarresta, li contrarresta i li falten collons per contrarrestar i quedarse sense cartes (nosaltres en tenim 5, con illes, pero ell no ho sap) i no te collons de contrarrestar, entra, no roba res i es mor.

Aixo si, quan sacabi la partida i li enseñis la ma, preparet per sortir conrrens en qualsevol moment.















Aun te queda mucho por aprender mi querido padawan!