7/8/07

ANALISIS: Ira de dios i condenacion





No parlare de on es juguen aquestes cartes, ja que no hi ha gaire historia, simplement es juga a qualsevol mazo de control o combo que porti algun de aquests colors, i sino, el cambia el color del mazo, i punt.

Parlare de com so fan els mazos per lluitar contra ells, perqeu que de quart torn et facin un doloros 3x1 o coses semblants fan mal.



El principal problema es que lo de "no puede ser objectivo de hechizos o habilidades" o proteccion contra noseke" no serveixen, un asceta troll quedara Own3d contra aixo, i al no poderse regenerar fot al el mateix, a la boas, a els caballeros del nimbo sagrado, etc... aixi que lluitar contra aixo es molt dificil, i a els mazos que posen moooltes criatures no els agrada gaire... Mira cartes que es foten amb aixo:






Hi ha varies maneres:

- Protegint la criatura
- Fent que no sigui criatura
- Fent que les consequencies no siguin tant greus


Protegir la criatura
Les uniques maneres son, o amb pestañeo momentaneo, o fentlos indestructibles, pero la millor es amb aixo:





Evita que matis la millor criatura, i es un 2/2 per 2, es actualment, per mi, la mes utilitzada i millor lluita contra la ira i la condenacion. I no es cara... lluitar contra 20 amb 4 ueee xD


Fent que no sigui criatura

Ein? com? a... clar... com pots petar un encantament que es converteix en terra fins al final del torn?? com pots petar una terra aixi?? i un artefacte?





- Fent que les consequencies no siguin tant greus

Aquesta magrada molt.

Com es sentira l'altre si despres de una ira de dios, gracies a la guia de grifos, poses un 2/2 tocacullons? i si el que fas es tirar un testigo eterna i recuperar una criatura i posarla en joc? i si et guardaves una criatura super bona a la ma expressament? dons aixo fa mal per el que ha tirat la ira, pero es que en realitat, el que as fet es no perdre ventatge, passa que estan tant acustomat amb arrassar amb tot que meñs els i sembla poc.







La ira de dios es una carta que sempre s'ha de tenir en compte. Mazos an passat de molt bons a passables per la seva culpa.

Adeu i espero que us aguin agradat les fotos xD