14/7/08

Jocs xungus

ATENCIO: Aquesta actualitzacio esta plena de videos que poden ferir la seva sensibilitat com a jugador de videojocs, si es un NoOb, cardiac, adicte al prOn, propens al suicidi o emo surti inmediatament de aqui, ven casa teva, compra molta herba i fes feliç un cabra.




Despres de recorrer el gran cami de la vida i correr grans perills, emocions, experiencies, punts de habilitat i espera de poder, tot arriba al seu final, i llavors estas preparat per anar per l'angost cami on es veu al final la llum blanca de la fi, i tu, valeros, t'hi enfrontes com a el gran heroi que has demostrat ser al llarg de el teu cami, la teva vida. Llavors arribes i toques el cel amb les mans pero un poder desconegut o massa conegut et prepara pel desti.

O dit en llenguatge modern, ve un enemic final i et pot una salta de osties a la que respons amb un ampli ventall de insults aplegats al llarg de tot el joc per fer que tothom a 10 km a la rodona (fins i tot els contactes del msn) quedin paralitzats 10 segons.

Si et trobes en aquells moments i no saps que dir jo t'ajudu, que he aconseguit molta experiencia:

Fill de Satanas cor petit!
Ets mes soso que l'helena!
Anfibi dels cullons
Ta puta mare mutant!
Clar, osties les que vulguis, pero vine a tocar dragonforce
Animal!
Carbon!
Aniras al cel!
Que't dongui l'andrea per cul!
Fill de puta!
Alebromses!
Faxa!
Ets mes gilipoyas els el president de la SGAE!
Andele oso!

I un llarg etc.

Pero jo no anava a parlar de aixo.

Es veu que hi ha enemics finals i enemics finals

Per exemple en els jocs de zelda, vale, son bichus chungus, pero son mitjanament passables. Jocs tipu starfox, tambe tambe, pero hi ha vegades que es complica la cosa bastant mi querido padawan.

Mireu el SSBB



I ara mireu el joc mes dificil de tota la historia.